Γενεαλογικά Δέντρα Μιτσερού

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί Φίλοι,

Η σκέψη για τη δημιουργία αυτής της σελίδας ξεκίνησε με σκοπό να καταγραφεί η ιστορία του χωριού και να μπορέσουν οι νεότερες γενιές να εντοπίσουν τους προγόνους τους.

Είχα την τύχη λόγω του παππού μου Δαμιανού Κυριάκου και του πατέρα μου Κωστή Δαμιανού που ήταν Μουχτάρηδες του χωριού από το 1928-1960 και από το 1964-1978 αντίστοιχα, να μάθω πολλά για το χωριό μας και να εμποτιστώ με το ανάλογο ενδιαφέρον για τα κοινά.

Παράλληλα οι δικές μου μνήμες και η έρευνα που έγινε και συνεχίζει να γίνεται από τους συνεργάτες μου και εθελοντές, συνθέτουν το αποτέλεσμα αυτό.

Εξίσου σημαντική εκτιμάται να είναι όμως και η δική σας συμβολή γιατί θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για πιθανές διορθώσεις ή άλλες παρατηρήσεις που αφορούν τις οικογένειές σας.
Σε αυτή τη περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: webmaster@cfhdf.gr ή μέσω τηλεφώνου 0030 213 0186100 κ. Ελένη Βακαλοπούλου.

Δαμιανός Κωνσταντίνου

Γενεαλογικά Δέντρα Μιτσερού

Οδηγίες χρήσης προγράμματος

  1. Πατώντας αυτή την επιλογή θα βρείτε όλα τα ονόματα που έχουν καταγραφεί αλφαβητικά. (Υπάρχουν και μερικά με λατινικούς χαρακτήρες). Έχουν καταχωρηθεί με το επώνυμο. Σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχει και το παρατσούκλι.
  2. Πατώντας αυτή την επιλογή θα βρείτε όλα τα γενεαλογικά δέντρα που έχουμε καταγράψει. Έχουμε χρησιμοποιήσει ως τίτλο ένα όνομα «κλειδί».
  3. Ένα όνομα μπορεί να αναφέρεται σε δύο ή και περισσότερα γενεαλογικά δέντρα.
  4. Όπου υπάρχει δίπλα στο όνομα «ΚΟΙΤΑ ΝΟ. …» είναι παραπομπή στο γενεαλογικό δέντρο με το ΝΟ. …διότι εκεί υπάρχουν και άλλα στοιχεία για το όνομα αυτό.
  5. Για τη καλύτερη λειτουργία χρησιμοποιήστε Mozilla Firefox ή τον Internet Explorer έχοντας εγκαταστήσει το Adobe SVG Viewer plugin, που μπορείτε να κατεβάσετε από την ακόλουθη σελίδα: Adobe SVG Viewer download area